Okategoriserade

Vecka 15

Bebis

Stor som ett äpple. Vikten har fördubblats sedan förra veckan, nu väger bebisen 50 g och är 9 till 10 cm mellan stjärt och huvud. Bebisen samlar på sig kalcium och skelettet blir hårdare och hårdare. Bebisen kan suga på tummen och är i princip färdigformad. Blodsystem, hjärta, ögon, öron, armar och ben finns nu klara i miniformat inför framtiden.

Du

Det börjar synas på en del att de är gravida. Eftersom bebisen tar kalcium från dig behöver du få dig lite extra, finns bla i mjölkprodukter. En del kvinnor känner svartsjuka, drömmer mardrömmar och är otrygga. Tala med din partner om hur du känner dig så att han/hon på bästa sätt kan finnas som ett stöd. I babydax gravidapp så står det: En del kvinnor känner av rörelserna som små tickningar i magen

Så här känner jag

Jag måste typ ha mjölk, jag är inte direkt sugen på mjölk men min dag är liksom inte fullständig utan mina flingor, banan och mjölk. Jag är absolut inte svartsjuk! Jair är världens underbaraste och säger hela tiden hur vacker jag är. För mig är dt svårt att se att nån annan kvinna skulle vara vackrare än jag i hans ögon för han ger mig så otroligt mycket uppmärksamhet! Jag tror jag känner bebisen i magen, för mig känns det som muskelryckningar eller tickningar ungefär.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.