Okategoriserade

Växer så det knakar

Jag känner hur den lilla växer så det knakar som en envis ”mensvärk” som aldrig tar slut. Även om jag är glad för mitt nästan enda symptom och blir orolig när det försvinner helt så tycker jag det är jobbigt när det gör ont i magen o ryggen hela tiden. Det känns tungt liksom, har ingen lust med något… 🙁

Men jag är glad att bebis växer o jag hoppas att livmodern växer till sig ordentligt nu för nu har det gjort ganska mkt ont ett par dagar, om det växer tills nu så kanske jag får några dagar med mindre värk sen tänker jag.. 🙂

Nån som vet om man kan använda vetekudde på magen når man är gravid? Har hört att det inte är bra om det blir för varmt för bebis därinne…

img_1558

2 Comments

    • Emma

      Då ska jag pröva det! Tycker vetekudde gör susen mot mensvärk vore skönt om man fick vila lite från livmoderväxtvärk!! Men man kan stå ut med mycket i väntan på en liten 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.