Vårt Mallorca-bröllop 21.8.21 – så här firade vi!

Nu är vi man och hustru och det är dags att FIRA! Det häftiga med att gifta sig på Mallorca var all uppmärksamhet vi fick från alla runt omkring. Folk stannade, ropade grattis eller ”BRAVO”, tutade med sina bilar, plingade med cykelplingorna och när vi gick förbi uteserveringarna ställde sig folk upp och applåderade! När vi fotade inne i Palma så kom folk fram och tog bilder, filmade oss med systemkamera och ja, det kändes faktiskt som att hela Palma var där för att fira oss på vår bröllopsdag. Det var MAGISKT!

Några av dom första att gratulera oss efter vigseln

Efter vigseln drack vi bubbel tillsammans med vår präst på Svenska Kyrkans fina terass. Ni ser det skymten av det i videon som vår videograf Ida Carlsson gjort.

Sedan åkte vi in till Palma för att ta några bilder vid Katredal La Seu innan solen gick ner. Det var så häftigt! Överallt tog folk upp sina mobiler och fotade eller filmade oss.

Första dansen 🙂

Vår underbara fotograf, Billie, snappade upp att vi älskar bubbel och åkte i förväg till katredalen för att köpa en flaska cava till oss. Vi älskade verkligen att hon tänkte på det, för själva hade vi tankarna någon helt annanstans!

Just denna solnedgång var månen väldigt stor och långt ner på himlen. Vi stod och beundrade den rosaskimrande månen innan det var dags att gå vidare mot restaurangen.

Det var pampigt att gå runt så här i brudklänning och kostym på på Palmas gator.

Och känslan när en hel uteservering ställer sig upp för att applådera åt vårt giftermål! Alltså WOOOW!

Eller som här, när taxin kör i krypfart bakom oss… det kändes verkligen som hela Palma var här för just oss!

Runt hörnet från vårt hotell ligger baren Abaco där Victor friade till mig. Det kändes som att cirkeln var sluten när vi var här igen, 2 år senare alldeles nygifta!

Den här sista bilden är ändå en av dom mäktigaste, när vi kysser varandra och tiden stannar, men bakom oss kan man fortfarande känna stadens puls.

Alla bilder i inlägget är tagna av vår fotograf Billie Media

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna-Lena

  Hej,
  Så fin blogg du har där du beskriver ert bröllop i Palma.
  Min sambo och jag kommer också att gifta oss i Palma i oktober. Vi har liknande upplägg med skillnad att Ida ska fotografera oss, inte filma.
  Nyfiken på var ni åt er bröllopsmiddag?
  Vi förlovade oss i Palma 2019 och var då på Il Paradiso.

  Mvh Anna-Lena

  Svara
 2. Therese

  Wow, så vackra 😍 Grattis till er! När jag ser dessa bilder blir jag så sugen att gifta mig på liknande vis utomlands!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här