Bröllop på Mallorca

Vårt bröllop 21.8.21 – vigseln

Jag vet inte hur jag med ord ska kunna beskriva den här dagen för att verkligen ge den rättvisa. Det går inte att fullt ut beskriva den känslosamma stunden när till och med prästen gråter för att det var så fint. Det vi kände kan bara upplevas, ingen berättelse i världen kan beskriva alla känslorna just då. Jag kan bara försöka att på mitt sätt dela med mig av den här otroligt vackra och fina stunden som vi hade på Mallorca den 21:a augusti 2021.

Jag kom till kyrkans lokaler 15.30 och då var stylisten redan där, så jag behövde bara slänga på mig sidenrocken och sätta mig tillrätta i stolen. Jag hade inte tänkt på det förut, men eftersom det skulle ta 3 timmar att bli klar så det var ett perfekt tillfälle för mig att vara ner. Det var underbart när stylisten grejade med håret, så avslappnande! I vanliga fall är jag världens pratkvarn men jag tog faktiskt tillfälligt i akt och blundade en stund.

Strax innan sex kom Victor som även han skulle byta om i kyrkans lokaler. Jag kunde höra honom från andra sidan lokalen, men han fick inte se mig eftersom det betyder otur att se bruden och hennes klänning innan bröllopet. Däremot betyder det tur om bruden får se brudgummen innan han ser henne och det fick jag 🙂

När vi var klara med hår och smink fick jag hjälp av stylisten att knäppa klänningen. Jag minns att jag började bli ordentligt nervös och höll på att glömma både det ena och det andra. Haha! Det var rena turen att jag öppnade min handväska för att se om jag behövde något i den för då såg jag att alla mina smycken fortfarande låg kvar där! Och i SISTA sekund innan vi skulle gå mot vigselplatsen så kom jag på att jag glömt byta trosor! Haha! Jag hade svarta gamla slit-och-släng-trosor på mig så jag kunde verkligen inte skita i det. Bröllopstrosorna skulle på så videografen Ida, blev tvungen att hjälpa mig med kabeln till mikrofonen som satt på mitt ben så att jag kunde byta trosor.

När jag äntligen hade allt under kontroll så var det dags att bege sig till vigselplatsen som låg runt hörnet. Först gick Victor tillsammans med prästen, fotografen och videograferna och en liten stund senare gick jag.

Jag minns hur folk tjoade och tutade med sina bilar när jag gick på gatan mot vigselplatsen. Det var en så häftig känsla! När jag väl kom fram såg jag Victor stå längst ner under ett träd och vänta på mig.

Jag började med bultande hjärta gå ner från den långa stentrappan…

När jag kom fram la jag min hand på hans axel…

Han vände sig om och vi båda blev otroligt sentimentala. Känslorna var överallt och det var inte lätt att hålla sig från tårar!

Alltså känslorna! Jag minns hur stilig jag tyckte att Victor var och hur nära och djupt vi kände av varandras känslor. Det kändes mäktigt att denna upplevelsen händer tack vare oss två, bara för att vi två älskar varandra så mycket.

Det var helt fantastiskt vackert på vigselplatsen, det kunde verkligen inte blivit mer perfekt!

Victor sa efter bröllopet att jag såg ut som en alvdrottning. Jag har aldrig känt mig så vacker som jag gjorde den här dagen.

Det var jättejättesvårt att hålla tårarna borta när vi läste upp våra bröllopslöften för varandra. Jag är så glad att Ida filmade det hela, för exakt vad vi sa till varandra är nästan det som är svårast att minnas i efterhand, däremot är minnet av hur löftena fick oss känna ett av dom starkaste minnena.

En superfördel med att gifta sig helt själva är att det var avslappnat och inget kunde gå snett 🙂 Jag fastnade lite med håret i blommorna vid vigselplatsen, råkade vingla till efter att ha trampat på klänningen, Victor tappade en av ringarna och prästen var också på väg att ramla omkull, men inget av det gjorde något 🙂 Vi var båda nervösa så att det räckte och blev över även fast vi var ensamma och inte hade några gäster.

Under hela vigseln höll vi varandra i handen och det betydde så mycket just där och då

Nu är ni man och hustru ♥️

Vår präst Karolina var helt underbar! Hon fick oss inte bara att känna oss trygga, hon kände också med oss i våra känslor. Hon skrattade när vi skrattade och blev tårögd när vi blev det. Vid vigselns slut fick vi den mest innerligt hjärtliga kramen av Karolina!

Första bilderna på oss efter vigseln ♥️

”Victor, du och jag är menade för varandra. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Alla bilder i inlägget är tagna av vår fotograf Billie Media

Fortsättning följer!

10 Comments

  • Emma

   Det var pga pandemin som vi valde mellan att skjuta på bröllopet eller ha det ändå och då valde vi att ha det ändå, men på Mallorca istället som var vår dröm från början. Det hade inte känts rätt att ta med gäster ner till Mallorca under pandemin och dessutom ökade det ju risken för att bröllopet inte skulle kunna genomföras om någon nyckelperson blev sjuk. Vi kommer ha ett till bröllop 2024 och då är pandemin förhoppningsvis glömd sedan länge 😊

   • Helena

    Ja, just ja, hade för en stund glömt bort pandemin. Men så underbart mysigt att göra de helt själv, de ska jag nog fundera på om jag ska gifta mig också, fast då är nog pandemin förbi 😂

    • Emma

     Hehe jaa 🙈 Jag glömmer bort det ibland här hemma eftersom ingen har munskydd i affären 😅 Jag tycker absolut att du ska överväga ett sånt här bröllop när du gifter dig. Jag trodde inte det var för mig från början, men i efterhand så känner jag att det inte kunde bli mer rätt 😍

 • Caroline

  Stort grattis & all lycka till er!😍 ni var fantastiskt fina. Vi planerar Mallorca-bröllop till nästa år och undrar vart Victors snygga kläder kommer ifrån?

 • Alexandra

  Åååh äntligen om jag får säga det själv😁.Blir så lycklig när jag ser andra tidigare ensamstående mammor med barn få uppleva sann kärlek och jag blir glad för barnens skull att familjen är en enhet av kärlek och omtanke och inte massa trams om halvsyskon bonusar styvsyskon och sådant trams. Var själv ensamstående i nästan 5 år med min lilla grabb innan jag gifte mig med mitt li s kärlek för snart 2.5 år sedan…förvisso mitt andra äktenskap men vi gifte oss i en intim liten ceremoni en månad efter att det blivit ”vi” såklart känt varandra några år (2 år innan dess) men är det rätt så är det rätt…vi har en liten som blir 1.5 år denna månad och lillasyster som är beräknad i samband med detta ❤😁.Vi är nästan lika gamla (är 33) och våra äldsta är födda samma år och våra yngsta också… har liknande historia och har haft liknande funderingar utifrån vad jag läst på din blogg så därför känns det extra bra att det går så bra för dig och att du får den omtanke och kärlek som du förtjänar och behöver…jag ser fram emot fler uppdateringar om nya graviditeter😁då vi också planerat en tät efter att denna lilla donna tittat ut. Jag önskemål dig verkligen all lycka och framgång i livet,jag blir glad för barnens skull att du träffat just Viktor och vad jag kan se utifrån iallafall så blir jag glad över att se eran fina familj tillsammans och att ni har det bra ❤❤❤

  • Emma

   Underbara fina du! Vad glad jag blir att läsa din kommentar ♥️ Jag känner exakt samma, jag är verkligen genuint glad för din skull också och jag önskar dig också all lycka och framgång! ♥️ Det låter som att ni också drömmer om en stor familj 😍

 • Johanna

  Vilken fin dag ni fick 😍 låter ju helt perfekt 👌 men ps. Tänk va vi människor vill uppnå perfektion 🤔 små misstag händer och det gör väl inget om det skulle ske inför gäster 😅

  • Emma

   Nej så klart inte, men det hade kanske känts jobbigt eller negativt ifall vi hade en massa gäster. Nu avbröt jag till och med hela vigseln genom att säga ”ursäkta har någon en servett” för att Victor hade fått massa läppstift på sig efter pussen 😂 Det var skönt att kunna göra det och känna att inget förutom det jag och Victor kände, spelade någon roll ♥️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.