Bröllopsnatten på Mallorca

Just det! Jag glömde ju helt bort att skriva om vår bröllopsmiddag och vad vi gjorde resten av natten 😉 Efter fotograferingen inne i Palma åkte vi vidare till restaurangen Il Paradiso och åt middag på deras terass ut mot havet. Tyvärr var det mörkt så vi kunde inte njuta av havsutsikten men det gjorde inget för allt var perfekt! Jag kan verkligen rekommendera att man äter sin bröllopsmiddag där om man gör som vi och gifter sig själva. Jag ville inte känna mig malplacerad på restaurangen genom att gå till en typisk spansk restaurang där folk inte klär upp sig alls. Jag ville känna att jag var på rätt plats på rätt tillfälle eller hur man nu ska förklara och då blev Il Paradiso perfekt!

Det första som hände när vi gick in i restaurangen var att en engelsman höll på att tappa hakan när han fick syn på mig och när vi närmade oss deras bord så fick han syn på min klänning och stammade förvånat ”It’s a BRIDE!”. Victor kom strax efter och sa skämtsamt ”Sorry, mate!” och då brast hela bordet ut i gapskratt!

Den kvällen var det många som kom fram och sa att dom var imponerade över att vi hade riktiga bröllopskläder på oss och att vi var jättevackra. När vi gick från restaurangen så var det till och med en kille som frågade om han kunde hjälpa oss att ta några bilder innan vi gick. Självklart ville vi det!

Efter restaurangen gick vi till baren Abaco som Victor friade till mig på. Vi hade sparat den till sist med flit för det kändes som den perfekta avslutningen. När vi gick in genom dörren märkte vi genast hur stämningen förändrades, människor slutade med vad dom höll på med och riktade sina leende ansikten mot oss. Servitörerna verkade dock inte ha lagt märke till oss utan hade fullt sjå med något i baren så efter att ha stått vid ”corona”-skylten med handsprit en liten stund så började vi gå in. I vanliga fall måste man vänta på bordsplacering i Spanien nu under pandemin, men det stod inget på skylten så vi tänkte att det kanske bara var att gå in. Men då kom en servitör och visade oss tillbaka till skylten och sa ”special zone”. Vi blev lite förvånade men gjorde som han sa, bara sekunder senare förstod vi varför. Servitörerna drog nämligen igång bröllopsmarschen på högsta volym och lät oss gå som in i kyrkan genom hela stället! Haha! Vilken upplevelse! Folk jublade, hurrade och gratulerade oss! En mäktig känsla! När vi hade vandrat igenom hela stället så visade servitörerna oss ett bord och där fick vi en bröllopsgåva (en flaska bubbel) från ett annat bord! Jag ville aldrig att den natten skulle ta slut.

När vi kom tillbaka till hotellrummet så bad vi att få köpa en flaska bubbel och en ishink och så avslutade vi bröllopsnatten med allt det där som man gör på sin bröllopsnatt! Haha! 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här