Okategoriserade

Vart har jag tagit vägen?

Det var väldigt vad dålig jag blev på att blogga när jag blev ledig!! fy på mig!! Ni kanske undrar var jag har hållit hus de senaste dagarna…

Jo…. det är nästan lite pinsamt, men här är jag:

Helt uppslukad av Nintendo Wii!

Just nu är det Zelda som gäller. Vi var och köpte det igår på juldagen och det var mellandagsreakaos på Elgiganten i Bäckebol. Det gick knappt att ta sig fram och det var flera gravida en jag som gick och skyddade sina magar såg jag. Men vi köpte spelet på MediaMarkt där var det mycket bättre service och mer plats i gångarna 🙂

Man blir lite som ett barn igen med TV-spel 🙂 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.