Okategoriserade

Värker i tjejmagen

Jag blir tokig på den här mensvärken som kommer och går utan att mensen kommer. Och dessutom har jag supermycket spöksparkar i magen just nu. Inte såna som känns tidigt i graviditeten, utan snarare dom sparkarna som nästan syns på utsidan av magen. Alltså kan jag vara ganska säker på att jag inte är gravid för så här känns inte sparkar i en tidig graviditet. Men, ändå så känner jag mig lite extra orolig och nervös igår när vi skulle titta på fotboll och dricka öl så Jair gick och köpte ett grav-test till mig. Det var negativt så nu kan jag släppa dom tankarna även för denna gången.

Det är så himla frustrerande att den där mensen aldrig kommer, när det gång på gång känns som att den ska komma. Nu har jag haft det så i 3 månader. Kanske kommer den nu när vi har trappat ner så kraftigt på amningen.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.