Välförtjänt semester på Cypern

Nu är vi hemma i Sverige igen! Det har verkligen varit en underbar resa, det enda som fattades var bra bubbel och internet på rummet men annars har vi inget att klaga på 🙂 Jag har inte bloggat så mycket under resan pga internet, men eftersom jag så gärna vill dokumentera resan ändå så kommer såklart några blogginlägg upp även fast vi redan kommit hem 🙂 Hoppas ni är sugna på lite härliga semesterbilder 🙂

Vi bodde på ett jättefint hotell, Atlantica Aeneas Spa & Resort, som verkligen hade allt som man kunde tänka sig! Poolområdet var enormt och många rum hade direkt poolaccess, perfekt när man har barn och vill ha snabb tillgång till rummet när dom ska gå på toa och annat. Det fanns en speciell barnpool med rutschkanor både för dom stora och dom lite mindre. Här spenderade vi två eftermiddagar 🙂

org_dsc04691
org_dsc04669
org_dsc04675
org_dsc04673

Barnens favoritställen blev stranden och den poolen som vi var vid första dagen. Den poolen tyckte vi också var den bästa eftersom den var precis jämte snackbaren som vi hämtade lunch ifrån på dagarna 🙂 Barnen älskade pommes, korv och nuggets som fanns där och jag och Victor åt falafel och cypriotisk sallad.

En av dom sista dagarna köpte Victor en boll med kardborreracket som en överraskning för att Lucas var så duktig och beställde mat till hela familjen. Vi hade väldigt roligt med den! Den var förvånansvärt lätt så även jag som har ett obefintligt bollsinne tyckte den var rolig att leka med 🙂 Lucas och Isadora kunde också leka en stund själva tack vare att Lucas är så snäll när han kastar till henne.

org_dsc04809
org_dsc04794
org_dsc04799
org_dsc04796

Barnen tycker att det var lite kallt i vattnet på morgonen, men på eftermiddagen kunde dom ligga i poolen ända till 18.30 om vi lät dom. När jag köpte resan var det några som kommenterade om att det var kallt i poolerna på hotellet och att det var varmare i havet. Det stämmer säkert lite senare på sommarn men när vi var där var det samma temperatur i havet som i poolen. Jag och Victor tyckte att temperaturen var helt okej, men på förmiddagen behövde man röra på sig om man inte ville börja frysa i vattnet. Det räckte med att simma, kasta boll eller vad som helst för att inte börja frysa.

Isadora är verkligen ingen badkruka, hon badade konstant alla dagar utom en av dagarna när hon var krasslig från febern, då blev även hon en badkruka och kom inte igång förrän efter lunch.

org_dsc04636
org_dsc04634

Här är klockan 18.30 och jag lyckades locka upp en Isadora med blå läppar från poolen genom att locka med en chokladmuffin 🙂

Det var goa glassar på hotellet. Det fanns både glass i små burkar och pinnglassar. Barnens favorit blev en glass som smakade som sandwich men istället för vaniljglass var det chokladglass i mitten.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här