Okategoriserade

Väldigt bra investering

Nu är det höst på riktigt! Dom kalla mornarna är ett faktum med frost på backen och det börjar bli riktigt kallt inomhus också. Vi påverkas, tack och lov, inte så mycket av dom höga elpriserna vad det gäller uppvärmning, eftersom vi har fjärrvärme, men vi försöker ändå hålla nere kostnaderna. Victor klagade för första gången på att det var kallt iförrigår och då blev jag lite överraskad. Det brukar ju vara JAG som klagar över att det är för kallt och går och smyghöjer golvvärmen! Vad hände där liksom? Idag är det bara 18 grader här hemma, men jag fryser inte det minsta..! Jag sitter inte ens under en filt som jag brukar!

img_8966
img_8964

Vad är annorlunda, att jag ammar? Kanske spelar det in, men jag tror att den stora skillnaden är att jag är varm om fötterna! Jag investerade nämligen i ett par fårskinnstofflor med extra sula (för att jag jämt har ont i fötterna) och sen dess har jag aldrig haft kalla fötter! Jag är verkligen sjukt imponerad över hur mycket ett par tofflor kan göra för hur man känner sig i resten av kroppen!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.