Utmaning att vara ensamstående

Vet ni en sak.. När Jair sa att han ville separera och det verkligen sjönk in blev jag först livrädd. Hur sjutton skulle jag klara hela livspusslet själv? Jobba, hämta och lämna på förskolan, jobba med bloggen, sköta hemmet och laga mat? Jag har en tendens att lägga in en extra växel för att hinna med mer på kortare tid, men detta kändes verkligen övermäktigt! Hur sjutton skulle jag klara allt detta?

Ångesten knackade på dörren i ett par dagar, jag kände panik. Men jag öppnade aldrig dörren till ångesten utan omvandlade detta till min utmaning. En utmaning jag skulle ta mig an och fixar jag det så är jag högst upp på toppen, en enastående ensamstående mamma som klarar ALLT själv! Hur grym är inte jag då?! Och om jag dessutom gör det med glädje, lekfullthet och utan stress – då är det MVG i alla ämnen! Då kan jag klappa mig själv på axeln varenda dag 🙂

Nu har jag gjort det i två veckor och jag är stolt! Jag klarar av utmaningen att vara ensamstående och jag gör det bra, riktigt bra faktiskt. Dessutom njuter jag av all extra tid jag får med barnen. Vi lagar mat tillsammans och dom hjälper mig alltid att plocka ordning i vardagsrummet innan läggdags. Jag fixar det här 🙂

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Johanna

  Det här klarar du ? ta en dag i taget och fokusera på det positiva i livet ? så härligt att du och barnen umgås och hjälps åt med vardagssysslorna ? och kom ihåg att be om hjälp ???

  Svara
 2. Sara

  Såklart fixar du det! Men tillåt dig också att inte alltid vara på toppen! Det kommer komma såna dagar med, o det e helt okej. Glöm inte det! ❤️

  Svara
 3. Lin

  Heja dig! Hoppas det finns folk som kan hjälpa dig lite så du får lite Emma-tid också. Dina barn är tursamma som har en så kapabel och stabil mamma!

  Svara
 4. Magda

  Du är en grym förälder, och det är därför jag och många andra läser din blogg! Du har liksom alltid koll på läget. Dina barn har tur som har sån fin mamma 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här