Belle Michelle Studios + 20% rabatt!

– Samarbete med Belle Michelle Studios – 

Ikväll har jag haft det riktigt riktigt bra! Jag har blivit ompysslad av ett fantastiskt gäng på nyöppnade Belle Michelle Studios som ligger i Vasa. Mitt hår har både blivit klippt och fått en behandling som gjort det lent som babyhår! Helt otroligt!

img_0994
img_0993
img_0996

Salongen Belle Michelle Studios ligger centralt på Parkgatan 21

Mitt hår har växt som ogräs nu under sommaren, men som tur är så var det inte mycket slitet så jag fick behålla ganska mycket av längden 🙂 Min frisör gjorde en reparerande Olaplex-behandling innan han klippte håret och ni kan ju nästan se på bilden i mitten hur mjukt och lent håret blev efter behandlingen! Jag kan verkligen rekommendera att passa på att göra en sån behandling när ni ändå ska klippa er. Det gjorde susen för mitt hår som var ganska torrt innan behandlingen. Fortsätt läsa för en grym rabattkod!

img_0997
img_1003
img_1004

Jag blev så himla nöjd! Visst blev mitt hår fint?! Jag har gått och känt på mitt hår hela kvällen, det känns så fräscht och friskt nu!

Är du också sugen på att klippa dig eller vill du göra någon annan behandling? I så fall har jag en jättefin rabatt till dig! Just nu får du 20% rabatt med koden”PÅSMÄLLEN20”.Koden anger du när du bokar på telefon eller via bokadirekt. Erbjudandet gäller hela oktober på alla tjänster utom naglar och hairtalk, passa på! Detta är verkligen ett supererbjudande! Hur ofta får man annars rabatt hos frisören m.m.?

Tusen tack Belle Michelle Studios för mitt nya fräscha hår 🙂

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här