Okategoriserade

Utflykt och barnpassning på gymmet

Nu ska jag snart hoppa i säng. I vanliga fall lägger jag mig vid kl 1 eller tidigast vid midnatt, men idag går ögon redan i kors så det blir nog sängen vid 23 eller tidigare. Idag har jag och barnen varit på Sjöfartsmuséet med Siranee, men jag tog inte en enda bild. Ibland så orkar jag bara inte och idag var det en sån dag. Jag ville bara leva lite i nuet haha 🙂 Sjöfartsmuséet har en hel övervåning för barn så vi åkte dit efter dagis och lät barnen springa av sig och äta mellis där istället för hemma 🙂 Idag hade Lucas ätit två bananer på förskolan så jag hade laddat med både risifrutti och köttbullar, men Lucas åt bara risifruttin. Han hade inte ro att äta mera, han ville leka med Tilda, hans BFF 🙂

Efter playdaten så åkte vi hem och Lucas åt sina köttbullar innan det var dags för gymmet. Idag fick Lucas följa med och vara på barnpassningen. Egentligen hade Jair kunnat ta hand om båda barnen, men jag ville se vad Lucas tyckte om barnpassningen och så fick Jair lite egentid med Isadora. Lucas älskade barnpassningen! Han ville inte gå hem när jag kom och hämtade honom! När jag lämnade honom var det några andra barn där också, men när jag hämtade så var det bara Lucas kvar. Han hade just byggt en tågbana som han stolt visade upp för mig 🙂  Det kändes riktigt bra i mammahjärtat! Magkänslan för personalen kändes också bra. Tjejen som var där verkade urgullig och när jag kom så lekte hon med Lucas.

  
Nu när jag vet att barnpassningen funkade så bra så kommer jag låta Lucas välja om han vill hänga med eller inte. Jag kommer inte lämna Lucas på barnpassning för att underlätta för Jair utan snarare för att Lucas tycker det är roligt 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.