Ut med navelpiercingen

Så där! Nu är navelpiercingen ute. Tycker att det har känts lite ömt på den o jag var lite rädd att hålet skulle dra sig åt sidan så nu tänkte jag att nu får den åka ut. Hoppas bara inte att det växer igen. Tror jag ska sätta i smycket några gånger i veckan bara för att hindra hålet att växa igen, men inte låta det sitta, bara trä igenom det.

Det känns väldigt konstigt, jag har haft min navelpiercing sen jag var 14-15 år… så cirka 10 år! Min navel är ganska djup o rund, jag gillar min navel väldigt mycket faktiskt, men den ser otroligt tom ut nu! Men jajaja nu kommer väl naveln pluppa utåt snart!! Jag hoppas jag ser/känner när det händer! Jag är ju så nyfiken på hur allt känns!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. pilla

  Jag tog ut min i v 18 med första barnet. Satte aldrig i den igen faktiskt. Blev bara inte så. Kände att det var en tid i mitt liv. Känner mig för gammal nu ha ga ha. Fixade en tatuering i stället:-)

  Svara
  • Emma

   Hehe!! Jag tror att min kommer åka i igen efter förlossningen. Jag tycker min navel känns så otroligt tom o stor ut nu. :S jag är väl ovan 😀

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här