Okategoriserade

Uppe med tuppen

Det blev inte många timmars sömn i natt! Lucas är klarvaken och jag är utsvulten. Jag måste ändå gå upp typ 7 för att hinna till BVC klockan 10 utan stress… jag kan ju aldrig veta iförväg hur samarbetsvillig Lucas kommer vara. Idag måste jag dessutom upp på vinden för att hämta andra skor och pumpa däcken i vagnen. Innan jag kan pumpa däcken måste jag dessutom försöka fixa ventilen på ett av däcken som har åkt in däcket. Risken om
Jag försöker pumpa nu ändå är att slangen därinne ligger i kläm och nöts sönder. Åhh så jobbigt! Jag som inte är händig för 5 öre!!! Jaja, men det är bara att lära sig antar jag.

One Comment

  • Emely Tuväng

    Alltså när man läser din blogg kontunerligt så får jag en känsla av att du aldrig får hjälp med någonting av din sambo? Varför????? :/

    Svar från Emma: Hej Emely! Jag svarade dig i ett inlägg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.