Okategoriserade

Uppdatering från BB

För allt i världen,vad ni än gör! Glöm inte mjukt toapapper! Köp Lambi! Jag har inte fått nån yttre bristning men det är ändå sjukt svullet därnere och det är knappt att jag kan nudda med toapapper även om det är mjukt!

Annars så är nättrosorna otroligt sköna och megasize bindor/blöjorna innan för nättrosorna är underbara!

Jag går fortfarande runt i sjukhusets skjorta istället för mina egna kläder. Har inte lyckats få på mig några byxor och jag blöder ju igenom titt som tätt så det kanske inte är nån idé!

8 Comments

  • Emma

   Hej allihopa!

   Chanette, ja man får nättrosor och bindor på BB, iaf i GBG.

   Pilla, tipset om att lägga bindan i frysen var ett riktigt toppen-tips! Åhh vad skönt det var! Kissa i duschen var också mycket bättre!!

   Camilla W, tack för tipset!!!!

   Kicki, ja hur man ser ut är verkligen det sista man tänker på!!! Smink som jag packade var verkligen helt onödigt!

   Ja både nättrosor och bindor fick följa med hem 😉

 • pilla

  Stort grattis! ! Jag har hört att vissa lägger bindan i frysen en stund innan användning. Ska tydligen vara skönt mot svullnaden. Har inte provat själv. Att kissa i duschen är ett annat tips. Det gjorde jag efter första barnet. Å du, glöm inte att ta med ett gäng nättrosor hem;)

 • Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

  Lambi är det bästa efter en förlossning! Håller med ovanstående, ta med jumbobindor och nättrosor hem! 🙂

 • Kicki

  Grattis till er!
  Jag tog med mig nättrosor och bindorna hem, men använde de bara kanske första andra dygnet hemma.
  Jag gick också runt i skjortan på bb ända tills vi skulle åka hem. Såg inte fram emot att ta på sig egna kläder o sitta i bilen trots att jag hade mjukisar. Men det gick 🙂 det sista man tänker på är hur man ser ut!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.