Okategoriserade

Tycker ni att det är lätt att hitta på bloggen?

Hej alla läsare!

Jag har en fråga till er läsare. Jag undrar om ni tycker att det är lätt att hitta på min blogg? Finns det något jag kan göra för att ni lättare ska hitta information ni söker eller saker ni vill veta? Det går såklart bra att fråga mig, men jag tänker på dom som inte orkar kommentera och nya läsare som inte har läst min blogg innan. Jag läser ganska många bloggar och surfar ibalnd runt och fastnar på olika bloggar jag inte har läst förut. Några saker jag alltid letar efter när jag läser en ny blogg och som jag kan tycka är störigt om jag inte hittar snabbt är:

  • Hur ser bloggaren ut?
  • Var bor bloggaren?
  • Hur många barn? Hur gamla?
  • Om gravid, när är BF?

Om jag tycker bloggen är intressant så kanske jag börjar leta i arkivet och då brukar jag vilja läsa om när bloggaren fick reda på att hon var gravid (jag älskar pluss-historier), bilder på gravidmagen, försök för att bli gravid, förlossningsberättelse, änglabebis och missfall. Det kan vara ganska jobbigt att leta i datum-arkivet om man letar efter något specifikt så därför försöker jag sortera inlägg såna här inlägg i kategorier. Många av er läsare har tidigare berömt mig för att det är så lätt att hitta på min blogg, men det var längesen nu och jag har gjort om ganska mycket. Jag undrar lite, vad tycker ni nu? Är det lätt att hitta? Är det något jag kan göra bättre?

Vad är det första ni tittar på när ni kommer in i en ny blogg?

Jag har en tidslinje på bloggen för att underlätta lite för er. Där har jag samlat viktiga milstolpar och gravidteterna. Inatt bättrade jag på den lite och la även in länkar till inlägg så det är bara att klicka om det är något som ni vill läsa 🙂 Kolla gärna om det är något ni saknar 🙂

Historik blogg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.