Okategoriserade

TV-bänken är såld

Nu är TV-bänken äntligen såld! Sååå jäkla skönt! Dessutom så har vi gått plus på denna försäljningen vilket känns fantastiskt! Det var en kille här och hämtade halva idag och nästa vecka kommer han och hämtar resten. Det ser mycket bättre ut och rummet blev mycket luftigare. Vi fick till och med plats med Lucas tält 🙂 Han var så himla nöjd och glad när vi tog fram det igen. Jag vet inte om tältet kommer stå där sen, men nu får det i alla fall stå där ett tag 🙂

  

Imorgon är tanken att vi ska åka till IKEA. Jag vill köpa lite förvaringskorgar och sånt att ha i lådorna under min säng. Jag skulle även vilja ha någon lösning till mitt abnorma apotek som jag har nere i källaren. Det ska bli spännande att se vad jag kan hitta 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.