Okategoriserade

Tur att det är fredag imorgon

Idag har varit en låååååång dag. Jag har varit på möte hela långa dagen. Det var ett intressant och bra möte men det är jobbigt att sitta still så länge så det var ganska skönt när det väl var slut. När klockan var fem så satte jag mig i bilen för att åka hem. På vägen hem så fick jag ett sms om att brödet var slut så det var bara att åka till affären. Jag hann hela vägen till affären när jag kom på att jag hade glömt min plånbok på jobbet. Så himla dumt! På vägen tillbaka till jobbet hann jag tänka ut flera andra sätt som man borde kunna betala i affären utan plånbok, men ingen av dom sätten är uppfunna ännu, men tänk vad bra det hade varit om man kunde betala med mobilt BankID eller Swish istället 🙂

När jag hade hämtat min plånbok så åkte jag tillbaka till Backaplan och handlade både på Coop och på systembolaget (imon ska jag fira uppdraget som jag och Malin fick), innan jag åkte hem så hämtade jag också paket. Det var ett gäng paket till mig hudvårdsprodukter, en kavaj och ett nytt objektiv till kameran 🙂 Det ska bli kul att fota i dagsljus med det imorgon 🙂

Nu är det verkligen läggdags för mig! Jag är DÖDSTRÖTT, tack och lov att det är fredag imorgon!

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.