Portugal

Tuffa dagar

Om ni undrar varför jag inte har bloggat dom senaste dagarna så beror det på att vi har haft tre omtumlande dagar här. Jag vill inte skriva så mycket om det mer än att vi har flyttat in på hotell. Allt började med att jag sa ifrån när en person tog min dotter och placerade henne själv i en olåst bil på en parkering mitt i natten. Vem gör så? När jag sa ifrån blev jag utskälld framför Lucas som blev jätterädd och har sen dess mått dåligt och varit väldigt nervös och orolig. Vi försöker nu få ett bra avslut på den här resan. Idag är sista dagen så vi ska ut och turista lite, ta lite bilder m.m. Hotellet vi bor på ligger mitt inne i staden, precis vid floden och har en fantastisk utsikt. Tidigare har vi bott långt bort och inte kunnat ta oss nånstans utan bil så både igår och idag har vi passat på att uppleva Porto och äta ute.

  
Idag är barnen på gott humör och Lucas är världens mysigaste storebror. Han har börjat tycka att Isadora är rolig att leka med och gapskrattar och ropar ”igen, igen, igen” när hon busar med honom 🙂 Det är så himla mysigt att se och jag hoppas på att få mycket mera syskonbus framöver 🙂

27 Comments

 • Caroline

  Men herregud!! Så gör man väl bara inte ?! Förstår att du blev arg!! Nästan så jag börjar koka här på andra sidan skärmen! Hoppas era sista dagar blir bra trots allt !

 • Nina

  Men herregud, tog någon isadora och satte henne i en bil? Galet! Är inte det kidnappning? Helt rimligt att du sa ifrån!! Jag förstår att det är jobbigt för er alla, det var inte så semestern skulle bli. Kram

 • Marie Alvas mamma

  Tråkigt att det blev så. Utan att veta så mycket om situationen så kan jag bara tänka själv hur jag skulle reagerat om någon lämnade mitt barn själv! Jag hade absolut sagt ifrån och blivit jätte arg. Sedan att skälla ut en mamma som har vårdnads ansvar och kärlek till sitt eget barn och skrämma L är en ännu större gåta. Ta inte åt dig av det, stor kram till dig och hoppas ni får ett bra avslut med fina minnen. ?

 • Lin

  Men VA?! Bra att du står upp för dina barn och deras välmående som en riktig jävla fighter!!!! Huruvida närstående blir kränkta för att man ser till sina barns bästa ska man skita blanka faan i! Jag hade raised hell;Och landet hade skakat än idag. ?

  Men var det någon som såg efter Isadora och la henne i bilen? Eller gick upp mitt i natten och gick ut med henne i bilen? Superläskigt oavsett!

 • -Jenny-

  Men så tråkigt. ? Jag tolkar det som att det skurit sig med Jairs släkt och gissar att mycket beror på olika syn på barnuppfostran. Jättebra att du sa ifrån. Hoppas att Jair mår okej trots att han säkerligen hamnat lite i kläm. T hand om er!

  • Emma - På Smällen!

   Jag vill inte förvärra konflikten här och därför vill jag inte gå in på detaljer. Men Isadora sov i sin bilstol i lokalen där vi befann oss allihopa och rätt som det var så hade en person burit ut Isadora till bilen utan vår tillåtelse. Jair var den som sprang ut först och upptäckte dessutom att bilen var olåst. Vem som helst hade kunnat ta Isadora!

   • Nikiå

    Men Emma! Hoppas att ni mår bra! Jag hade blivit helt bedrövad kan inte ens tänka mig hur det kändes för er! Hoppas ni kan njuta er sista tid.

   • Ev

    What!?!?!?!?! Hur tänker man?!?!?! Och hur sjukt är det inte att du blev utskälld när du sa ifrån?! Och att någon skäller ut dig framför Lucas! Jag blir helt matt. Bara tanken på ifall det skulle vara mitt barn som blev lämnat gör mig helt jagvetintevad. Tänk om fel person hade gått förbi bilen. Lilla Isadora!

   • Nils

    Precis som du skriver ”vem som helst hade kunnat ta Isadora!” Mina tankar far iväg när jag läser det här, man ska inte tro illa om sina medmänniskor och visst kan vi göra fel men varför flyttade h..n ut henne i bilen om hon sov tyst och lugnt i bilbarnstolen inne? Vad kunde nästa steg ha blivit? Ber om ursäkt om jag konspirerar men som sagt tankarna drar iväg utan att jag vet något mer än du här har berättat. Var rädda om er familjen!

 • Emmelie

  Inte konstig du reagerade, jag hade blivit skogstokig och det är inte ofta jag blir det. Så gör man bara inte och speciellt inte mot någon annans barn. Hoppas ni får ett bra avslut på resan ändå!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.