Okategoriserade

Tråkiga att-göra-sysslor

Har ni också långa att-göra-listor med allt ni ska fixa nu under julledigheten? Så trist, men det känns skönt när man kan pricka av dom en efter en. Idag har jag tagit itu med alla våra vabbningar och ansökt om ersättning för hela december-månad. Det har varrit i en enda röra med vabbanmälan och vilka dagar vi har varit borta för jag har varit så dålig på att skriva upp, men med bloggen till hjälp och mina tidrapporteringar så har jag iaf listat ut vilka dagar vem av oss har vabbat 😛

Tyvärr blev jag inte riktigt klar eftersom Lucas var sjuk så länge att det behövs läkarintyg. Jag får ringa imorgon och försöka ordna det. Det borde ju inte vara så konstigt, vi var ju där 2 gånger under tiden han var sjuk och fick recept båda gångerna. Nu håller jag på med lite andra jobbiga att-göra-sysslor. 1 gång om året säkerhetskopierar jag nämligen alla våra bilder, både till en extern hårddisk och bränner ut på skiva. Jag kollar också att alla gamla skivor fortfarande funkar och skulle dom inte göra det så bränner jag ut en ny skiva från den externa hårddisken…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.