Okategoriserade

Torsdagsfika på stan

Idag har jag och barnen varit på stan och fikat med Göteborgsmamman. Isadora somnade i vagnen på väg till Condecco och Lucas var spralligt glad som vanligt 🙂 På Condecco valde Lucas ut en stor chokladboll och sen satt han och pillade med ipaden medan jag och Malin pratade. Vi har alltid så sjukt mycket att prata om så vi blir aldrig klara med våra samtal. Vi borde träffas utan barn nån gång också så att vi får prata klart 🙂

 

Jag älskar att vara mamma, men jag kan sakna spontana fikor eller middagar på stan med vänner. Det blir inte av så ofta längre och när det blir så måste jag planera det med Jair och ibland känns det nästan som jag måste fråga om lov. Jair går bara ut på afterwork 1-2 gånger per år och på julfest 1 gång per år så han är inte ute alls lika mycket som mig och då känner jag mig dum. Dessutom tränar jag… Denna veckan blir det ingen träning men tre afterwork, tre dagar i rad… igår, idag och imorgon… haha! Men Jair sa att det var okej, fast ibland känns det ändå inte så… men men… Jair ska i alla fall åka till Stockholm och se UFC en helg i maj. Det är något som han velat göra länge och när han sa det så tvekade inte jag. Klart han skulle gå om hans jobb gav honom ledigt och det gjorde dom 🙂

Nu ska jag göra mig i ordning för snart börjar kvällens event 🙂

 

2 Comments

  • ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

    Åh så mysigt :). Hade också lite bloggfika idag med Camilla tiobarnsmamman 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.