Okategoriserade

Grand opening för KICKS – nordens största skönhetsbutik

Igår var jag dubbelbokad till två stora event, det ena på en nyöppning av en butik i Borås och det andra var KICKS stora invigning av deras flagship butik här i Göteborg. Varför måste allt kul hända på samma dag så att man måste välja??? Det slutade i alla fall med att jag valde KICKS för jag skulle ändå inte hinna byta däck på bilen i tid så därför avbokade jag eventet i Borås. Tråkigt, men jag var inte ledsen för eventet på KICKS var verkligen storslaget! Det var fullsmockat av finklädda människor och många av Sveriges stora youtubers var där. Vi blev bjudna på allt från mat, cupcakes till manikyr, fransar och make-up och efter att eventet var slut så fick vi en minst sagt generös goodiebag. Ja, bortskämda var bara förnamnet!

Både jag och Malin fick våra naglar gjorda 🙂


Och smink fixade smashbox 🙂 Jag köpte faktiskt det läppstiftet 🙂 så fint!!!

Tack för lånet av bilderna Siranee!

Perfekt med pussmun-cupcakes på eventet 🙂


Naglarna som Scratch Sweden fixade 🙂
 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.