Tips & Tricks

Tips till alla sociala mammor

Jag är en väldigt social person och jag älskar verkligen att träffa nya människor och umgås med vänner. Så för mig är det väldigt svårt att bara sitta hemma! Jag vill ju ut att träffa folk! Nu när man är mammaledig så jobbar ju alla kompisar när man själv är ledig så då får man skaffa nya bekantskaper med andra mammor 🙂 Det är ju roligt för barnen sen också när dom kan börja leka med varandra 🙂

Det finns ganska många ställen att lära känna andra mammor på har jag märkt! Bland annat finns det gott om öppna förskolor nära mig som har olika träffar men sen blev jag också tipsad om en Facebook-grupp för mammalediga i Gbg. Söker man bara på mammaledig på Facebook så hittar man massa grupper i olika städer!

Så ett hett tips är alltså Facebook!

5 Comments

  • Towe

    Skulle du vilja träffa mig och Julia någon gång? Det vore jättekul. Vi har ju följt varandras bloggar under hela graviditeten och det vore kul att ses nu när vi båda går hemma och är mammalediga. Hör gärna av dig!

    /Towe

    • Emma

      Åhh Josephine! Det gör vi jättegärna! Jag började följa din blogg så tidigt i min graviditet och eftersom du fick din kille innan mig så kunde jag ju följa dig i alla steg o graviditeten innan jag själv var där! Jag har lite grejer för mig denna veckan men vad tror du om nästa vecka?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.