Tips på produkter för acne-hy!

Jag har lagt fruktansvärt mycket pengar på min hy. Jag har käkat piller, köpt ansiktsbehandlingskurer för över 10 ooo kr och provat ganska många olika hudvårdsserier och blivit totalt bränd på allt. Det enda som verkligen har funkat bra och som är okej pris är det jag använder nu, men det är klart att det svider till i plånboken när man köper alla produkter på en gång så därför tänkte jag tipsa om något som jag inte tipsat om förut.

Produkterna jag använder kommer från Exuviance och alla dessa finns faktiskt som ett litet prova-på-kit som räcker i 2 veckor (annonslänk)! Jag köpte faktiskt just det här kitet första gången som jag provade Exuviance men jag vet inte varför jag inte tänkt på att tipsa er om detta förut!

Detta prova-på-kitet är speciellt för acne-hy och tuben som ligger ner är fullsize och är en Blemish Treatment för lokalbehandling av finnar. Man duttar direkt på finnen (funkar även på myggbett) och räcker i månader! Bara den tuben kostar 189 kr så det här kitet är faktiskt väldigt prisvärt eftersom hela kitet kostar 259 kr! OBS! Använd inte Blemish Treatment tuben under graviditet!  Just när det dessutom mellandagsrea med 10% på allt 🙂 Ansiktsmasken som jag skrev om igår ingår dessutom i kitet! Ni hittar Exuviance startkit för acne här!

prova-pa-startkit-exuviance

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Linda

    Åh gillar den serien med då jag använt den, passar liksom alla hudtyper. Men kan verkligen rekommedera Dermalogica! Den är lite dyrare men så himla grym, köp ett provkit där och be dem berätta om produkterna för de har en helt fantastiskt rengöring/peeling aktig variant som är väldigt speciell!

    Svara
  2. Sofie

    Exzuviance är det som funkat bäst för mig också. Har också dålig hy 🙁 så tråkigt. Jag försöker inte bry mig men det stör mig ändå när det är som värst. Nu har det varit riktigt dåligt ett tag så har faktiskt funderat på att dra ner på gluten!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här