Okategoriserade

Tips! NaturalCycles värva en vän för gratismånad

Jag glömde skriva en grej förut när jag skrev om NaturalCycles som jag fick en fråga på alldeles nyss. Det enda ni behöver för att prova NaturalCycles är en basaltermometer som ni kan mäta tempen i munnen med + NaturalCycles-appen. Appen är gratis första månaden och om du värvar en vän så får både du och vännen en gratis månad!

Säg till om ni vill bli värvade så kan jag skicka ut värvningar 🙂 Eller gå in HÄR för att bli värvade och få två gratis månader.

Efter er gratisperiod så kostar NaturalCycles enligt bilden här nedanför. Om ni är intresserade så kan jag ordna fram en rabattkod också 🙂

NaturalCycles priser

 

 

2 Comments

  • Ulrika

    Äntligen ett preventivmedel som är utan hormoner! Jag har velat prova den ett tag, eftersom den även funkar åt andra hållet- när man vill ha en liten bebbe 😉 du får gärna värva mig. Annars är jag intresserad av en rabattkod 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.