Stora framsteg med potträningen

Jag måste bara berätta! Den här mamman är sååå stolt! Igår bajsade Lucas på toaletten på dagis för första gången! Bajspresenterna har verkligen gett effekt! Han var så glad när jag hämtade honom och berättade för mig att han skulle få paket! Duktiga, duktiga lilla Lucas! Det verkar som att han kanske har slutat vara rädd och har vant sig vid att gå på potta och toalett. Vi hoppas det i alla fall. Vi kan inte hålla på så här för alltid, men vi bestämde att när han bajsat på potta/toalett varje dag i en vecka utan ångest, då säger vi att paketen är slut. Det är möjligt att Lucas blir lite besviken nu, men jag känner ändå att det är värt det. Vi hade ju blöjan eller ett förstoppat barn att välja mellan och nu lyckades vi komma runt problemet och Lucas har förhoppningsvis släppt sin ångest.

Om allt går som vi hoppas så har Lucas fått totalt 17 bajspresenter och alla är dom fordon i olika former. Men bilarna har ju inget garage… När vi var hemma hos en av mina mammavänner så hade hon hittat ett så gulligt hemmasnickrat bilgarage begagnat för bara 40 kr! Jag tyckte det var så fint! Så nu tänkte jag efterlysa ett liknande. Är det någon av er läsare som har sett något sånt här? Kanske finns det nån som snickrar och säljer sånt här eller om ni har sett ett liknande i nån affär? Det jag gillar är att garaget är i trä och att det är vitt. Jag vill även att det ska ha två våningar så att bilarna kan köra upp på taket också. Tipsa mig gärna!

Jag googlade runt lite och då hittade jag det här urfina garaget från kalikatoys.com. Synd bara att det är så litet! Jag hade velat ha ett fint i vitt trä men lite mer spännande liksom…

bilgarage Foto: Erina Tomasson

 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. C

  Googla ELC wodden garage eller gå in på ELC.com, välj vehicles och sen garages så hittar du ett jättefint trägarage. Vi har en hel del grejer från Early learning center som säljs på Mothercare och det är väldigt hållbart och barnen älskar det.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Åhh tack! Det var ju jättefint! Mycket finare än Fisher Price plastgarage som vi har på vinden!! 🙂 Tusen tack för tipset!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här