Tips! Gratis fotokurs för mammor!

Nu kommer ett hett tips i sista minuten för alla er mammor med en systemkamera liggandes 🙂 Imorgon startar Wanderings fotokurs för mammor! Kursen är helt gratis och går helt enkelt ut på att hjälpa oss mammor att komma igång med fotandet med våra kameror medans livet händer. Få in lite kreativitet i vardagen och tummen ur att dokumentera dom små vardagsstunderna 🙂 Jag är så himla taggad!

Om ni är intresserade, signa upp er på kursen HÄR! Kursen börjar redan imorgon! Kursen heter “Fem steg till en mer kreativ vardag och större närvaro 2021”

Beskrivning saknas.
Beskrivning saknas.

Louise är en galet duktig fotograf, hon ser “bilden” i vilken situation som helst och det är väldigt inspirerande! Under året som gått, har jag följt henne på hennes konto @moderndokumenterar där hon delade en bild från familjelivet varje dag under ett helt år. Så vackra och fina bilder från vardagen skulle jag också vilja ta! Jag hoppas att kursen kan undanröja olika hinder jag känner inför att ta bilder, bl.a. hoppas jag att lättare se situationer som “det här skulle kunna bli en bra bild” och inte känna press att städa ordning innan jag ska ta en bild. Kanske kan det få vara lite stökigt ibland? Det ska bli så kul med den här kursen!

Beskrivning saknas.

Är det kanske någon av er som redan har gått eller planerar att gå kursen?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här