Time of My life

Jag tycker verkligen att det är skithäftigt att vara gravid! Varje dag är spännande o jag undrar ska jag få känna bebisen idag, kommer den sparka hårdare idag eller kommer magen bli jättestor denna veckan? Jag är så himla nyfiken! Jag tycker verkligen att det är en helt underbar, fantastisk upplevelse som vi kvinnor får vara med om o jag skulle aldrig vilja vara en man! Hehe!! I mitt nästa liv o nästa o nästa vill jag vara kvinna! Det är ju så speciellt!

Förresten är det inte lite udda hur vi blir till? Att det är liksom nån som växer inom oss, i magen av alla ställen? Tillsammans med en massa organ o så, det är ett underligt mirakel att det faktiskt funkar o så 😛 tycker jag!! Den stora tänkaren 😉

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Tessan

  Jag håller verkligen med dig! Att vara gravid är det bästa som finns faktiskt, även att man kanske inte är på topp jämt 😉

  Hittade till din blogg nu, så roligt att hitta andra bloggar skrivna av blivande mammor 🙂 I vilken vecka är du i? 🙂

  Svara
  • Emma

   Ja visst är det underbart! Kul att du hittade hit, jag tycker det är jätteroligt att läsa andra gravidbloggar så jag ska kika in i din blogg med! Jag är i vecka 17 nu 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här