Tillbaka på jobbet

Måndagmorgon och jag är påväg till jobbet igen. Det känns typ som vanligt fast jag inte varit där på 1,5 vecka. Jag behövde verkligen vara hemma förra veckan och ta igen med psykiskt och lite fysiskt också. Jag hade ont i stygnen dom två första dagarna efter operationen, men sen försvann det typ helt och hållet. Nu känner jag absolut ingenting alls inte ens pyttelite när jag kniper. Jag undrar om det är så här det borde ha känts i stygnen efter förlossningen om jag inte hade fått så många som jag fick… Hoppas i så fall på en sån förlossning nästa gång 🙂

IMG_1911.JPG

Det gick bra att lämna Lucas på dagis, men han blev i vanlig ordning ledsen just när jag gick. Men dagispersonalen är kanonbra så det känns ändå tryggt att lämna. Efter 1-2 min fick jag ett sms att Lucas var glad igen och att han satt och lekte 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här