Tillbaka på dagis

Idag var Lucas tillbaka på dagis. Jair var hos tandläkaren med Lucas igår och tanden satt faktiskt lite bättre igår än vad den gjorde i fredags! Tandläkaren sa att det finns chans att den växer fast, men den kan fortfarande ramla loss. Jag håller mina tummar och tår att den växer fast och inte blir svart. Jag har haft världens ångest över om jag skulle lämna honom på dagis eller inte. Han har inte ont, men det känns som det är större chans att han slår sig där än hemma. Hemma har vi ju lekt lugna lekar bara för att inte riskera nåt. 

Lucas får inte äta något hårt, men det är jag inte så orolig för att han ska göra även om pedagogerna skulle glömma. Han har inte ätit mat på flera veckor utan står sig på bara välling på dagis. Han får ett mål gröt på morgonen och efter det så äter han inget förrän han kommer hem, hemskt va? Hemskt men sant! Jag lämnade en puréburk med bebismat där försäkerhetsskull. Jag tror inte han kommer äta den, men just den här burken var hans favorit när han var mindre så den borde funka om han är hungrig. Snart bara 2 veckor kvar till op-undersökning av halsmandlarna.

  

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. sara

  Hoppas att tanden får sitta kvar på lillkillen ♡

  Stort grattis till vinsten igår! Så himla avis haha. Såg dig igår och tänkte komma fram o säga hej men sen blev jag helt plötsligt blyg. Du passade jättebra i klänningen btw.

  Hoppas du får en underbar dag!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Ja hoppas det! <3

   Nämen, du skulle kommit fram!! Jag hade tyckt det var jättekul att hälsa på dig ju 🙂 Tack så mycket vad gullig du är!! Hoppas du får en underbar kväll!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här