Okategoriserade

Blyg bebis?

Nu är det läggdags här hemma men jag är mycket piggare på kvällarna nu så jag vill typ aldrig gå och lägga mig hehe! Men nu har jag lagt mig sent två dagar så nu är det faktiskt dags. Hela familjen sover, inklusive min syrra som är här denna veckan, alltså är det bara jag som sitter uppe och ugglar. Jag och bebisen hihi! 

Jag har försökt fånga bebisen sparkar på video idag. Jag fick till och med upp mobilen på videoläge och kunde se sparkarna genom displayen, men när jag tryckte på rec så slutade bebis såklart att sparka. Typiskt!!!! Det är som bebis vet att jag tänker filma och typ blir blyg haha!!

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.