Okategoriserade

Thai i Volvo City

Igår var jag och Selia hela vägen borta vid Volvo Torslanda och käkade Thai på deras restaurang. Dom har en jättestor restaurang i Volvo City precis vid SEB-banken. Det är en lunchrestaurang som har både Thai och sushi och precis intill en indisk restaurang med den godaste chai latten ever. Även pizzerian i samma hus är deras 🙂 Vi åt thaibuffen och friterade räkor, friterad bläckfisk och kycklingvingar, farligt gott!!! Jag fick till och med mig lite extra mat hem till Jair eftersom jag stannade till stängning. Det blev gott till fredagsmyset till Jair. Jag var ju inte hemma 😛

Restaurangen heter Okki Dokki. Kolla gärna in deras facebooksida HÄR och gilla om ni varit där 🙂

20131130-131824.jpg

20131130-152607.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.