Okategoriserade

Test av Skötväskan Versa från SkipHop

Jag tänkte att jag skulle visa upp den nya skötväskan Versa från Skip Hop som jag har fått äran att prova i samarbete med Amvina. Den här skötväskan har definitvt ett liv efter bebis 🙂 Jag använder den som jobbväska och inte bara för att jag inte har någon annan  väska, den här är den snyggaste jobbväska jag nånsing haft! 🙂 Jag visade den för en kollega på jobbet som blev jätteöverraskad att det var en skötväska och studerade den intresserat 🙂

Skip Hop är ett trendigt och innovativt designföretag från New York som tillverkar snygga och praktiska skötväskor, babyleksaker, ryggsäckar för barn och mycket annat. I New York är Skip Hop ett trendigt märke och det är det väl egentligen här också 🙂 Här i Sverige är Skip Hop kända för sina söta uggleleksaker. När jag var gravid med Lucas så kryllade det av bilder på Skip Hop babygym med ugglor etc på alla gravidbloggar jag läste.

20141123-210751-76071382.jpg

SkipHop Versa skötväska är svart, stilren och otroligt lätt! Den väger typ ingenting när den är tom. Stor skillnad mot skötväskan vi hade innan! Eftersom man ändå packar ganska mycket i skötväskan så kan det vara skönt att slippa släppa runt på en alldeles för tung skötväska, särskilt när man har en liten på armen. Detaljerna på väskan gör att den inte ser ut som en klassisk skötväska utan mer som en vanlig vardagsväska.

20141123-214328-78208039.jpg

Dragkedjan i mitten gör skötväskan större och när man inte behöver det extra utrymmet så kan man stänga i mitten.

20141123-213428-77668213.jpg

På framsidan finns det två flaskfack som stängs med dragkedja och det finns också två ”fickor” som rymms för att sticka ner en flaskor, till exempel vattenflaskan, handsprit eller något annat som man vill ha lättillgängligt. Ser ni att innerfodret är turkost? Lucas vagn är ju svart och turkos! Vilken kanonmatchning!!!

20141123-214327-78207707.jpg
Och fram på väskan finns också ett litel ”mobilfack” med plats för mobil, nycklar och en liten plånbok. Smidigt fack för det viktigaste 🙂

20141123-214328-78208361.jpg

Bak på väskan är det ett stort dragkedjefack med skötunderlägg i. Det är det facket som jag använder som fack för min jobbdator 🙂

20141123-214328-78208698.jpg

Väskans skötunderlägg

20141123-214329-78209657.jpg

I det stora facket är väskan också turkos. Jag vet inte om ni har tänkt på det, men det är himla mycket lättare att hitta det man letar efter i en väska med ljust innertyg än mörkt innertyg. I det stora facket finns fyra fickor så att man lätt kan organisera blöjor och annat som man packar. Det enda jag saknar lite är ett fack med dragkedja inne i det stora facket. Det finns ju fack på utsidan av väskan med dragkejda, men ibland så vill man lägga undan något som inte får komma bort och då kan det vara bra med dragkedjefack inne i väskan.

20141123-221610-80170118.jpg

En av dom smartaste grejerna på hela väskan tyckte jag var fästena för att hänga väskan på vagnen! Att slippa hänga väskan med axelremmen på vagnen och bara enkelt clipsa fast väskan med fästena! Många andra skötväskor har inte alls den här funktionen, eller så får man köpa till fästena.

20141123-221609-80169880.jpg

Jag har inte hunnit ta någon bild med skötväskan på vår vagn än… Ärligt talat så fattade jag inte att det var clipsen som var fästena, men nu vet jag så imorgonbitti kommer ”jobbväskan” hänga där på vägen till dagis 🙂 Ja, för tills nästa bebbe kommer så får min Versa vara en jobbväska 😀

Skötväska med livet efter bebis

Jag kände inte att jag var i så stort behov av en skötväska med liv efter bebis när vi skulle få Lucas, men nu när Lucas är på dagis hela dagarna så använder vi ju aldrig vår gamla skötväska… Och dessutom så har jag varit i behov av en datorväska så nu är jag kanonglad för SkipHop ”skötväskan” 😉

 

2 Comments

    • Emma - På Smällen!

      Tyvärr kunde jag inte ordna någon rabattkod från Amvina, men ordinariepris är 899 kr så det är ju ett ganska bra pris med tanke på att många av dom andra skötväskorna kostar över tusenlappen 🙂

      Jag ska se vad jag kan göra hos återförsäljarna, men jag har ingen kontaktperson där, men jag ska prova ändå 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.