Tema på Lucas kalas: Halloweenkalas

Nu är det snart bara två veckor kvar till Lucas fyller år och han önskar sig ett Halloweenkalas! Lite annorlunda kalastema för mars månad men jag tror det blir SKOJ!

Nu ska det bara planeras också… Även om det känns som ett enkelt kalastema så känner jag mig så trött och seg just nu. Det är svårt att ta tag i något då, men denna helgen har jag satt upp som deadline för att beställa tårta och kalastillbehör och bjuda in alla gäster och efter det så har jag ju egentligen gjort det mesta redan 🙂

Jag och Victor har kikat och bestämt oss för en tårtdesign som min vän Alida på @alidasbakery18 ska baka 🙂 Lucas har bestämt att det ska vara en pumpafigur som han kan spara på toppen – det är det trixigaste att hitta så om ni har något tips får ni GÄÄÄÄRNA dela med er 🙂

Lucas tårta kommer likna den här fast bara en våning 🙂

Bild lånad från @asng73bakverk

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här