Okategoriserade

Teaser, after dagis och vårgrillning

Idag har jag gjort hur mycket saker som helst känns det som, men jag tänker vara lite hemlighetsfull med vad jag har sysslat med – ni får gå in och kolla insta stories om ni vill veta för det är det enda stället som jag har avslöjat mig haha 🙂 Men se till att gå in nu för insta stories det försvinner ju efter 24 timmar 🙂 I insta stories idag avslöjar jag dessutom en supergrej som kommer hända nästa vecka 🙂 Jag är säker på att ni kommer gilla det!


Förutom allt det där jag har gjort på insta stories så har jag även varit på after dagis i kyrkan. Det är alltid lika trevligt och jag älskar gemenskapen som finns där.


Idag fick barnen göra sitt egna påskpyssel och sen hade vi samling och sjöng påsksånger. Prästen var också där och berättade historian om påsken och Jesus. Han delade ut små dockor, åsnor, kors och palmer som barnen fick komma fram och lämna under historians gång. Barnen gillade det, dom blev ju delaktiga i historien på det viset. Historian är egentligen väldigt hemsk med död och tortyr så det kändes lite svårt för barnen att greppa, men prästen var pedagogisk och gick inte in på detaljer kring det som barnen ändå inte förstod. Lucas snappade ändå upp en grej som han inte kunde förstå och det var varför Pontus Pilatus dödade Jesus. Vad svarar man på det? Jag sa att Pontus är dum, men det känns inte som det räcker. Men hur ska man förklara? Det känns lika svårt att förklara detta som att förklara terrorism…Idag stannade vi inte på middagen på after dagis för vi hade bestämt att vi skulle grilla. När vi kom hem stod Jair redan vid grillen men var irriterad för att det regnade och grillkolen ville inte ta sig. Men min man han kan så trots en regnskur fick han igång grillen och sen brast himlen upp och solen sken igenom 🙂


Åhhh nu är det vår i Göteborg 🙂

One Comment

  • Mari B

    Något avis på det fina vårvädret. Dock ska jag inte klaga då vi hade en underbar solig dag igår men att se Lucas i kortärmat på en bild fick mig att längta ännu mera till den lite mer varma våren och sommaren. Det är en största positiva saken med att bo söder över, anser jag. Fast vi ligger som max en månad bort i temperatur osv, så jag längtar. Hoppas kunna grilla till påsken.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.