Tårta som ni måste testa!

Min vän Malin som driver Eventolution är nog den mest kreativa och uppfinningsrika människan som jag känner! Igår anordnade hon ett online-event tillsammans med One Cake som i Jonsered. Vi fick se både fabriken och det ursöta kafét via livevideo, men bäst av allt var att One Cake budade hem tårtor till alla dagen innan eventet – MUMS!

Foto: Therese

Jag blev väldigt berörd av One Cakes historia och känner att om det är något småföretag som jag vill stötta just nu så är det verkligen dom! One Cake är ett familjeföretag som startade med sonen Zebastians dröm om att börja sälja mamma Lizettes tårta som hon brukade baka till kalas. Sagt och gjort så tog Zebastian tårtan i kartong och traskade runt till butiker och kaféer för att se om dom ville sälja den. Butikerna tyckte att tårtan var så god att dom nappade och fler och fler Ica-butiker började sälja One Cake. Men One Cakes start blev inte rosenskimrande utan har varit lång och backig. Under 2019 gick dom på en riktig nitlott när dom tecknade ett avtal med ett företag som nästan drev dom ända ner i graven. Detta året var det meningen att dom skulle ta revansch men då kom coronaviruset… Så himlans typiskt! Men än är inte loppet kört!

Skärmavbild 2020-04-02 kl. 16.22.14
Skärmavbild 2020-04-02 kl. 16.22.22

One Cakes tårtor finns att köpa i frysdisken i butiker runt om i hela Sverige, både ICA och Coop men också på några Hemköp. Än så länge är det störst chans att hitta One Cake i ICA-butikerna så kika gärna i din ICA-butik nästa gång du är där och om den inte finns, be att dom tar in den 🙂 One Cake finns i tre smaker, original, pink och apelsin. Jag har fått testa original och pink och dom är mums! Kan knappt vänta tills jag får smaka på apelsin också 🙂 Tårtorna är gjorda med maranängbotten och är alltså glutenfria trots att dom inte var tänkta som glutenprodukter från början. Tårtorna är också fri från palmolja (stort plus!!!) och nötter.

Just nu under virustider har One Cake också fixat så att man kan buda hem en tårta i Göteborg. Det är One Cake själva som kör ut 🙂 Perfekt till kommande kalas eller som en överraskning till nära och kära. Passa på!

Har ni hört talas om One Cake förut? Kommer ni titta efter den i er matbutik?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här