Tar en paus

Jag kom hem strax innan klockan åtta idag och är nu helt slut! Jag har varit på möte i Borås hela dagen och sen åkte jag raka vägen till sjukhuset och besökte min älskade mormor som är sjuk. Jag saknar henne så mycket att det värker i hjärtat och jag önskar inget hellre än att hon blir frisk illa kvickt!

Just nu sitter jag på soffan helt själv. I vanliga fall hade jag passat på att blogga, men idag känner jag att jag har inte lust att skriva något så jag ska ta en paus ikväll och kollar på en film istället. Jag ska se Mean Girls 2 och äta löskokta ägg och edamamebönor med flingsalt – mums! Ja, alltså jag äter inte bönorna ihop med äggen utan var och en för sig, perfekt kvällsmys mitt i veckan 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här