Tankar på utemöbler till altanen

– I samarbete med AZ design –

Jag vet att det fortfarande är vinter, men jag längtar redan efter våren och sommaren. Ni minns kanske att vi hade en ganska nice balkong i lägenheten 🙂 Jag älskade den! Men det är ingenting i jämförelse med hur nice vår altan kommer bli när den är klar! Vår altan är ganska stor, vi kommer få plats med både en rejäl soffa och en matgrupp så nu är jag på jakt efter billiga utemöbler. Jag letar både begagnat och nytt. Kom gääärna med tips om ni råkar se någon bra kampanj eller så 🙂 Jag vill få ut så mycket som möjligt för pengarna.

Så här såg vår balkong ut 🙂

Soffan som vi har kan köpas i moduler så jag vill gärna fortsätta bygga på den om den finns att köpa denna sommaren också, annars får vi köpa nytt och sälja denna.

När det gäller matgruppen så vet jag inte riktigt hur jag vill ha det, men jag har två idéer, fast ingen av dom känns tydliga ännu. Ena idéen är att matgruppen ska vara i rotting och ha typ såna här stolar som på bilden nedan, men då kommer jag nog bara få plats med 4 stolar. Andra idéen är att ha allt i trä och då kanske jag får plats med fler stolar beroende på vilka stolar jag väljer men det beror också på hur stort bordet är. Det viktiga är att stolarna är bekväma så att man tycker att det är mysigt att sitta kvar länge med sina gäster 🙂 Om ni har idéer så får ni gärna tipsa 🙂


Jag har även funderat på att skaffa ett större matsalsbord med 6 stolar istället för 4 eller köpa fler stolar till vårt runda bord som vi har. Men just dom stolarna finns inte att köpa längre, i så fall måste vi köpa 6 helt nya stolar… Våra stolar som vi har är supersköna så det har vi ingen lust med, i alla fall inte just nu. Vi får helt enkelt fortsätta med klappstolar när vi har gäster tills det blir dags att köpa nytt. Det är ganska smidigt med klappstolar för dom tar ju nästan ingen plats när man förvarar dom. Az Design har ett stort utbud konferensstolar i många olika varianter och färger 🙂

Jag har många idéer och funderingar – Jair blir galen på mig ibland haha! Men allt behöver ju såklart inte hända direkt, men utemöbler till altanen – det SKA jag ha 🙂 Haha!


Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Jennifer

    Trämöbler är superfint, men ha i åtanke att de behöver oljas in typ vartannat år. ? Älskar våra trämöbler men så drygt att sköta om. ??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här