Tredje graviditeten

Svårt att förstå

Alltså är inte kvinnokroppen fantastisk?! Tänk att vi kan bära en bebis i vår mage trots att det redan finns massor av andra nödvändiga saker därinne! Det är verkligen otroligt!! Det är svårt att förstå ibland hur fantastiska våra kroppar faktiskt är! Och jag tycker det är än i svårare att förstå att inuti min mage bor det just nu en bebis som är 39 cm lång, från topp till tå! 39 cm!!!  Vet ni hur mycket 39 cm är egentligen? Jag blev lite överraskad när jag höll upp måttbandet framför mig. Jag blir nästan lite religiös när jag tänker på hur fantastiskt välplanerad naturen är!  

Så här lång är alltså min bebis! Jag är dessutom rätt säker på att bebis har lagt sig på tvären nu, det sticker liksom ut på både vänster och höger sida hela tiden känns det som hehe!!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.