Okategoriserade

Sugklocka – en unge i minuten

Usch, idag är det lite läskigt på En unge i minuten. Mammorna brukar inte skrika så panikartat som denna mamma som dom håller på att förlösa med sugklocka. Usch, jag hoppas verkligen på att slippa sugklocka… Nu är det paus men jag måste ju fortsätta titta så att jag vet att allt blir bra med mamma o bebis!

En anledning till att försöka klara sig utan epidural är ju att risken för att det blir svårt att krysta är större och då kan det bli sugklocka…

5 Comments

 • emma

  Usch, det såg inte roligt ut alls. Jag kollade ett par minuter men sen ändrade jag kanal för jag kände att jag höll på att få panik.
  Börjar nästan bli rädd för den där sugklockan och hoppas att man slipper använda den när det väl är dags :/

  Svar från Emma: Ja, det var läskigt! Hoppas man slipper det!

 • FRU ENROTH - Vinn Tingelings nya film på DVD

  epidural har varit min ”räddning” alla tre gångerna! =) Man lugnar sig och känner ingens smärta, vilar och så dras det igång igen. Sen om det tar 30 minuter extra sket jag fullständigt i. 🙂

  Lycka till på din förlossninge!

  Svar från Emma: Ja, extra 30 minuter spelar ju ingen roll om man får vila och ta igen sig lite innan slutspurten!! Jag är positiv till epidural och kommer nog ta det 🙂 men jag bestämmer det där och då 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.