Studiedag och playdejtdags

Idag har barnen studiedag så vi ska på playdejt till Universeum tillsammans med Louise som är fotografen bakom Wanderings. Just nu står vi på busshållplatsen och väntar på bussen med en övertrött liten Isadora. Hon sover alltid hela natten i vanliga fall, men inatt så vaknade hon kl 1 och efter det fick jag gå in många många gånger och försöka natta om henne innan jag slutligen gav upp kl 5.55. Haha! Livet som småbarnsmamma haha!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna

  Åker precis buss med dig. Din son har somnat och du pratar bara i telefonen. Lucas får till slut lägga sig i en okänd kvinnas knä och sova för att du vägrar släppa telefonen?
  Sorgligt.
  Om du bara sett de som skakade på huvudet åt dig och din prioritering..

  Svara
  • M

   Ojdå, det var när Emma pratade med mig i telefon. Emma berätta för mig att bromsen på barnvagnen var dålig och att L höll på att somna. Jag hörde också i telefonen hur en snäll kvinna erbjöd sig att L kunde luta sig mott henne och vila sig. Konstigare än så var det inte.
   Morfar

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   herregud vilken kommentar! Om du vetat anledningen som den snälla kvinnan visste att Isadoras broms på vagnen inte funkade så hade du förstått precis varför jag stod kvar och inte satte mig jämte Lucas. Jag kunde inte göra nånting! Den snälla kvinnan tog hand om Lucas men ingen skulle vara snäll och hålla Isadoras vagn om jag lämnade henne. Om du hade varit något sånt där förstående eller hjälpsam så hade du rest på dig och hjälpt mig istället för att sitta här och kommentera i efterhand!! 😡

   Svara
  • Kristin

   Alltså fy vilken rutten kommentar Anna (eller Linda om du heter det, ”ni” har skrivit ungefär samtidigt på blogg och insta…). Oavsett, vem skriver så här till någon? Kan du inte tänka steget längre än att du kanske inte hade hela bakgrunden till varför hon gjorde, eller inte gjorde som du tyckte vore det mest optimala i situation? Uppenbarligen så satt du inte tillräckligt nära för att uppfatta det korrekt? Tänk ett steg längre nästa gång innan du går ut på nätet för att kritisera.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här