Okategoriserade

Strul med kommentarer

Något är strul med kommentarerna här på bloggen. En dag var det helt tyst här på bloggen, inte en enda kommentar från er! Jag får alltid kommentarer, varje dag, åtminstone några stycken. Så jag kollade in i skräpposten, tydligen hamnar alla kommentarer där just nu, så jag måste in och godkänna dom innan dom syns på bloggen. Jag har sett att det är fler bloggare som har samma problem och det har varit så här en gång innan på minbebis. Det löser sig nog snart, annars får jag skicka ett mail till supporten 🙂

Tänkte bara berätta det för er, så att ni vet varför kommentarerna inte dyker upp direkt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.