Okategoriserade

Mamma och pappas egentid

Ikväll fick mamma och pappa lite egen tid. Jag har varit sugen på krabba i en hel vecka så idag gick vi iväg till en restaurang helt själva när faster Janine passade Lucas. Han är lite känslig nu när hans tänder är påväg ut men det kändes ok eftersom restaurangen vi gick till bara låg en liten bit härifrån. Om han skulle bli ledsen så skulle vi vara hemma på 5 min 🙂

Det var supergott med krabba och chilin som dom har på den restaurangen. Jag känner mig lite som jag har blivit beroende av chili och salta saker. Jag vill äta krabba och chili varje dag, mycket mer än jag har gjort innan. Det är till och med flera som har skojat om att jag kanske är gravid för att jag är så sugen hela tiden. Men nej, nej, det har ju ett bevis på att jag inte är. Mensen tog visserligen slut igårkväll, den varade alltså bara i 3 dagar. Normalt för mig är 5-7 dagar, men det vore ju skönt om jag kunde få en kortare mensvecka 🙂

20140428-221036.jpg

20140428-221047.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.