Okategoriserade

Stress, stress, stress

Usch idag är ingen bra dag för mig. Känner mig verkligen nere och riktigt stressad. Just nu har jag verkligen ingen rolig arbetssituation! Jag har alldeles för mycket att göra och bara 2 veckor och 2 dagar kvar! Det är inte bara det att jag har FÖR mycket att göra utan jag vet att även om jag skulle hinna med allt jag har tänkt att göra så är det inte tillräckligt ändå. Dessutom så ska jag leda en person som är mer fokuserad på att hitta problem och röra om i grytan än att få sina egna arbetsuppgifter gjorda. Det är så frustrerande och känns verkligen skit!!!!!

Så nu sitter jag här återigen med ont i magen… 🙁

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.