Okategoriserade

Stranden ensam idag

Idag är jag på stranden ensam igen. Jairs tatuering är helt färsk så han ska helst inte vara i solen och inte heller i sanden på stranden. Det har regnat här en del det sista på kvällarna och då släpps det ut massa vatten i havet med full av skit. Det är alltså varken bra för Jair eller Lucas att vara på stranden idag. Men jag klagar inte, jag tycker det är rätt gött att sitta här själv och njuta av solen. Idag har jag till och med kletat in kroppen med kokosolja 🙂 vi får väl se om jag får nån mer färg nu då 🙂

Egentligen gillar Jair inte att jag är på stranden själv. Brassarna släpper inte sina tjejer till stranden själv, dom vet att det finns MÅNGA killar som stöter på ensamma tjejer. Men han sa att det var ok och att vara lite sotis är nog bara sunt 😉

20140130-130152.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.