Okategoriserade

Stängd eller öppen dörr?

Jag skrev om att sova med dörren på glänt för ett par veckor sen. Det har gått sådär. Vi tycker det känns som att vi stör honom och att han vaknar och springer upp oavsett. Men jag hade nog ändå velat ha en bättre nattlampa som lyser upp rummet lite mer så att han inte blir rädd varje gång han vaknar som han blir nu. Om någon har tips så får ni gärna tipsa 🙂

En annan sak som jag tänkte på var att det var flera som skrev att ni inte gillade att sova med stängd dörr och där kände jag inte alls igen mig. Jag minns att jag ville sova med öppen dörr när jag var liten för då kändes mamma och pappa närmare, men nu sover jag ALLTID med stängd dörr. Jag tycker det är skitobehagligt! Det är oftast mörkare utanför rummet om man inte har en lampa tänd och det gör att jag inte kan släppa blicken från dörrhålet om dörren inte är stängd. Blää nää här är dörren alltid stängd när jag ska sova 😛

Hur vill ni ha det när ni ska sova? Berätta! Öppen eller stängd?

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.