Okategoriserade

Äntligen köpt reservkaniner till Isadora

– Inlägget innehåller annonslänk –

Nu så, nu har jag äntligen beställt två reserv gosekaniner till Isadora 🙂 Hoppas bara att det inte försent för henne att vänja sig vid två sprillans nya nu. I värsta fall kanske dom nya duger om hon skulle tappa bort den gamla… Jag har dragit ut på tiden lite väl länge nu, men det beror på att jag först inte visste vad jag skulle köpa mer av. Hon har ju haft lite olika favoriter innan hon tillslut bestämde hon sig för att det är en kaninen som gäller och nu är hon så fäst vid den att hon verkligen inte kan sova utan den.

Men jag har ändå skjutit på det.. Jag har inte fått tummen ur och har helt enkelt inte prioriterat det… Det var först när jag häromdagen såg en artikel med rubriken ”Ta med favoritgosedjuret på resan eller lämna det hemma?” tillsammans med en bild på ett barn som var uppenbart fäst vid sitt gosedjur. Då fick jag lite ångest! Tänk om vi tar med Kaninis till Gran Canaria och så tappar hon bort den? Älskade gosedjur!

Jag kan köpte Isadoras kaniner på Babyland (annonslänk) för det är just nu 15% rabatt på allt där med koden MAJPARTAJ2017 🙂 Det är alltid roligare att shoppa med lite rabatt!

2 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Skönt att du köpt fler. Alva har 5 snuttefiltar, hon använder alla lika bra. Jag växlar ganska ofta för dagis snutten tvättar jag minst en gång i veckan. När hon var som Isadora växla jag snutte medans hon sov, det fungerade bäst att smyga dit en ny då. Nu byter jag när som helst för hon har själv sett att hon har flera och jag har förklarat att dom måste ”bada” och tvättas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.