Sportig jacka till Lucas

Nu tycker jag att våren ska titta fram snart! Vad hände liksom? Här om veckan så var det ju så fint så jag och Lucas satt i linne och byxor och läste böcker på balkongen innan kvällssolen gick ner. Nu fryser man ju när man är ute, även om solen är framme!

Lucas fick en ny vår/sommarjacka igår som han är superexalterad över att få använda! Jag tycker den var jättesnygg och jag tycker den passar honom perfekt! Jag tycker till och med att den var så snygg så jag blev sugen på att göra en pappa-son-matchning. Jackan är från märket Hummel så det borde finnas en likadan eller en snarlik jacka i vuxenstorlek också 🙂 Jag får kika på det!

   

 Lucas älskar att få nya kläder! Mjuka paket är ju hur kul som helst! Och han ÄLSKAR att bli fotad när han har nya kläder på sig! Ja, bilderna talar verkligen för sig själva 🙂

  

Lucas jacka kommer från Tjabolina.se och dom har faktiskt rea på alla sina kläder från Hummel just nu. Tjabolina är en webbutik med barn- och babykläder som startade upp förra året. Jag har hittat mycket fint till Isadora på Tjabolina.se som jag ska visa er snart 🙂 Tjabolina har alltid gratis frakt och fria returer, så det är perfekt när man är osäker på storlek och vill prova innan man bestämmer sig 🙂

/I samarbete med Tjabolina.se

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här