Okategoriserade

Spontan dag med mina killar

Jag känner att jag har världens flyt just nu! William vaknade på gott humör och har fått tillbaka matlusten igen efter en lång period där han inte varit så matglad som han brukar. Jag misstänker att det har varit tänder som spökat för nu äter han som vanligt, dvs. lika stora portioner som mig och har samma favoriträtter som innan. Idag planerade jag Williams sömn lite bättre, han sov bara 45-50 minuter vid 11.30-tiden.

Igår hade vi tänkt kolla på halva Jurassic Park med Lucas, men det gick ju inte när William inte ville somna. Vi har börjat ha myskvällar mitt i veckan med bara Lucas där vi kollar på ”vuxenserier” som tex ”Sommaren med släkten” och nu tänkte vi alltså se på Jurassic Park. Lucas uppskattar verkligen dom här myskvällarna som bara han är med på för att han är störst 🙂 Och vi uppskattar tiden med honom också!

Vad gjorde vi idag då? Jo, förutom jobb och vanliga sysslor som man alltid gör när man är hemma med ett småbarn och en bebis, så åkte vi till Öppna förskolan. Eller ja, vi var på väg när jag fick reda på att det var inställt så då vände vi och åkte hem för att hämta årskorten på Alfons Åbergs kulturhus och åkte dit istället. Vi kom precis i tid till teatern 🙂

img_8118
img_8117
img_8124

Det var så gulligt när vi kom in till teatern för William som brukar tycka att det är lite läskigt satte sig ner på knä och började titta. Sist vi var där var jag gravid och då satt han i mitt knä och det mindes han nog, för bara en liten stund efter att han hade satt sig så kollade han bakåt på mig och Oliver. Det kändes som han trodde att jag inte hade plats för honom eftersom Oliver satt i bärselen, men jag har alltid plats för William ♥️ Jag knäppte upp selen och satte William på mitt ena knä och Oliver på det andra 🙂 Det blev så mysigt!

På kvällen gick jag till gymmet och körde bodypump. Jag älskar bodypump, men den nya releasen är ingen favorit… Jag tycker övningarna är okej, men musiken är inte alls bra – tråkigt! Hoppas att jag känner annorlunda om ett tag 🙂 Det är mycket roligare att träna när man känner sig peppad av musiken.

När jag kom hem så skrek Oliver och det tog en lång stund att få honom att somna, men resten av barnen somnade snabbt så jag och Victor han äta räkor och kräftor och ligga tätt intill varandra och mysa innan William vaknade. Då var det ändå läggdags för Victor så det gjorde inget. Själv tycker jag det är skönt att sitta uppe en stund extra och skriva nu när jag fått lust till det igen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.