Okategoriserade

Spadag till mig!

Wow! Jag är helt amazed! Iförrigår och igår var jag så stressad över det här med Lucas på dagis att jag hade mina axlar ända uppe vid öronen under hela dagen samtidigt som jag grubblade, grubblade och grubblade. Idag har jag insett att jag kanske måste låta situationen ”play out” och ändra på saker och ting efter det. Så nu har jag försökt att ta det lugnt. Men jag blev så stressad av hela situationen att jag fick skitont i nacke och rygg. Speciellt i nacken.

Så varför blev jag helt amazed! Jo för igårkväll kom Jair hem med ett presentkort som gäller klockan 9 idag på ett spa. Jag kommer får en spadagför mig själv där jag kommer bli ompysslad till tusen! Masserad, få badterapi, fotterapi och fotmassage och en ansiktsbehandling! Kan jag vara annat än lycklig! Tack min älskade älskling! Jag ska aldrig någonsin mera klaga 😉

20140522-010721.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.